
Dette her tror jeg må være noe av det mest geniale jeg har kommet på når det gjelder mat opp gjennom. For noen ganger, er det så deilig å bare kunne slenge alt i en form, og la stekovnen gjøre resten av jobben. Enkelt og godt, og noe også ungene liker.
4 liter poteter og grønnsaker
ca 500 gram pølser etter ønske
Olivenolje
1/2 ss basilikum
1/2 ss oregano
En liten neve fersk persille
2-3 fedd fersk hvitløk
1 ts timian
salt
pepper
Velg hvilke grønnsaker du ønsker å ha sammen med potetene. Jeg bruker paprika, sjampinjong og løk. Skjær alt i båter, strimler eller biter, og hell over i en langpanne.
Ha olivenolje over, og krydrene, og bruk hendene til å mikse alt godt sammen.
Skjær pølsene i store biter, og fordel de i formen sammen med grønnsakene og potetene. Alternativt, kan du fordele det i aluminiumsfolie, for å slenge de på grillen om ønskelig. Når det gjelder pølser, så kan dette passe til de fleste type pølser, så bare å velge etter hvilken smak man foretrekker.
Stekes ved 225 grader i ca 40 minutter.
Legg inn en kommentar