Alt i en form (eller foliepakker)

Dette her tror jeg må være noe av det mest geniale jeg har kommet på når det gjelder mat opp gjennom. For noen ganger, er det så deilig å bare kunne slenge alt i en form, og la stekovnen gjøre resten av jobben. Enkelt og godt, og noe også ungene liker.

4 liter poteter og grønnsaker

ca 500 gram pølser etter ønske

Olivenolje

1/2 ss basilikum

1/2 ss oregano

En liten neve fersk persille

2-3 fedd fersk hvitløk

1 ts timian

salt

pepper

Velg hvilke grønnsaker du ønsker å ha sammen med potetene. Jeg bruker paprika, sjampinjong og løk. Skjær alt i båter, strimler eller biter, og hell over i en langpanne.

Ha olivenolje over, og krydrene, og bruk hendene til å mikse alt godt sammen.

Skjær pølsene i store biter, og fordel de i formen sammen med grønnsakene og potetene. Alternativt, kan du fordele det i aluminiumsfolie, for å slenge de på grillen om ønskelig. Når det gjelder pølser, så kan dette passe til de fleste type pølser, så bare å velge etter hvilken smak man foretrekker.

Stekes ved 225 grader i ca 40 minutter.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar