Red velvet cake.

Denne kaken er en klassiker i USA. Og det er forståelig, for den er innmari god. Du kan fint bruke toro fin kakemiks i denne også, men da blir den noe tyngre, og jeg synes egentlig den er tung nok i konsistensen som den er. Siden den ikke inneholder melk, …

Kanelsnurrer

En ting jeg har savnet veldig siden jeg ble allergisk for en del år siden, er skikkelige kanelsnurrer. Men etter jeg klarte å knekke gjærdeigforbannelsen i fjor, så har jeg fått jobbet meg fram til en oppskrift som fungerer utmerket. Siden deigen er uten hvetestivelse, så blir de fort ganske …

Allergikort

Nå nærmer det seg sommeravslutninger rundt omkring, og jeg har lagt merke til at mange etterlyser kaker uten forskjellige allergener. Derfor har jeg laget et bilde som kan brukes som allergiinfo ved siden av kaker eller retter man serverer i selskaper, avslutninger, feiringer osv. Det er bare å laste ned …

Knekkebrød

En ting jeg har savnet helt siden jeg gikk over til glutenfritt, er ordentlige knekkebrød. Det er mange glutenfrie der ute, men enten er de med hvetestivelse, eller jeg synes ikke de metter og er gode. Noe rar bismak på de fleste. Så var jeg på besøk hos noen for …

Rosinboller

Det her er nesten et lite jukseinnlegg, for oppskriften er jo nesten helt identisk med den jeg bruker på skolebrødene. Men så er framgangsmåten litt anderledes, så derfor kan det være greit å skrive den som en egen oppskrift. 1 pose toro fin kakemiks 1 ts kanel 1 ts bakepulver …