
Noen ganger fungerer hodet best i tidlige morgentimer. Denne kaka er et bevis på det. Den dukket opp grytidlig en lørdags morgen, og før 8 var den allerede i ovnen. Den er mektig, men veldig veldig god!
Browniedel:
200 gram melkefritt margarin
4 dl sukker
1 dl kakao
1/2 ts salt
2 ts vaniljesukker
4 dl toro fin kakemiks
4 egg
Ostekakedel:
300 gram tofutti naturell smøreost med soya
2 dl alpro yoghurt naturell eller vanilje
3 egg
1 dl sukker
2 ss maisstivelse
1 ss vaniljesukker
Garnering:
Sjokoladesaus
Smør en liten langpanne på 20×30 cm med melkefritt margarin.
Smelt margarinet, og avkjøl litt.
Ha det tørre over i margarinet, visp sammen.
Ha i ett egg av gangen, og visp godt sammen mellom hvert egg.
Hell røren over i formen, og stek ved 160 grader i 15 minutter.
Mens browniedelen stekes, kan du lage ostefyllet.
Visp opp osten, og bland i alle ingrediensene.
Hell over brownien og stek i 30-35 minutter.
Da skal brownien være gjennomstekt, og ostekakedelen stiv.
Hell over litt sjokoladesaus før servering.
Legg inn en kommentar