
Det finnes sikkert like mange varianter av Mexicansk mat som det finnes mexicanere. Men denne her har blitt en skikkelig favoritt her hjemme. Den er rask å lage, ikke all verdens usunn, smaker nydelig og passer perfekt til en hver tacofredag som måtte komme.
400 gram karbonadedeig
2 ts spisskumminpulver
1 ts korianderpulver
2 ts paprikapulver
1 ts oregano
1 ts salt
1/2 ts pepper
2,5 dl basmatiris
5 dl vann
1/2 ts salt
Salat som isberg, hjertesalat o.l
Agurk
paprika
1 avokado
mais
svarte bønner
tomatsalsa
Bland sammen krydderne i en bolle.
Ha ris, vann og salt i en kjele.
Kok opp, senk varmen helt ned, og la stå under lokk på svak varme i 20 minutter.
Stek karbonadedeigen, ha over krydderne og litt vann.
Kok inn krydderet.
Kutt opp salat og andre grønnsaker.
Legg risen i bunnen, på en side av en bolle.
Fyll på med salat på andre siden.
Ha karbonadedeigen på toppen av risen.
Og ha alle de andre grønnsakene på toppen av salaten.
Fordel avokado og salsa over etter ønske.
Legg inn en kommentar