Club sandwich

Det er ikke til å stikke under en stol at det til tider kan være en utfordring å spise ute når man har en del allergier eller intoleranser å ta hensyn til. Et spisested i Drammen, gjør dette på en suveren måte. Og Club sandwichen deres er rett og slett fantastisk. Men skal man gå ut og spise hver gang man vil ha en slik en, så blir det fort fryktelig dyrt. Derfor ble jeg glad da jeg så at Schär kom med store og deilige brødskiver med sine sandwichbrød. Du finner dem i tørrvarehyllen, så de trenger ikke å tines før bruk heller, noe som jo absolutt er et pluss. Og måltidet er så enkelt, og så godt!

 

4 skiver Schär Sandwich Mehrkorn frømix

1 kyllingfilet

1 tomat i skiver

4 blad crisp salat/hjertesalat

1/2 rå løk i skiver

Baconskiver

Aioli

 

Del kyllingfileten på langs til to tynnere fileter.

Krydre lett med salt og pepper, og stek de gyldne i en panne.

For litt sprøere brød, kjør de en runde i brødristeren.

Legg opp sandwichen med brød, salat, tomat, løk, kylling og bacon, og legg en skive brød på toppen igjen.

Serveres med aioli, jeg bruker som regel Eldorado sin da den er mild og god i smaken.

 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar