Cowboygryte 2.

Må bare advare om at denne gryta her er hundre ganger bedre enn den ser ut som. Den var faktisk så god at jeg glemte både salaten og potetmosen jeg hadde ved siden av. 

500 gram kjøttdeig
1 løk
1 boks tomatbønner
1 boks butterbeans
4 store tomater
3 store sjampinjonger
2 dl vann
1/2 ts chilipepper
1/2 ts paprikapulver
salt
pepper
Meljevning av 2 ss semper fin miks
Brun kjøttdeigen i en panne. Når kjøttdeigen er brun og nesten ferdig, tilsett hakket løk. La det putre til løken har blitt blank og fin. Ha kjøtt og løk over i en stor kjele. Hell oppi skivet sjampinjong, hakkete tomater og bønnene. La det koke i ca 10 minutter. Ha oppi krydder og smak det til med salt og pepper. Lag meljevning av semper og vann, og ha i litt og litt mens du rører. La koke i ca 5 minutter etter meljevningen har blitt tatt i. Serveres med potetmos, stekt bacon og grønn salat. 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar