Riskrem

Etter jeg la ut bilder av riskremen min i dag, så har det ramlet inn masse spørsmål om oppskriften, så her kommer den. Jeg er fan av ting med minst mulig jobb, og jeg gidder ikke å stå og røre i grøten i en time, så derfor bruker jeg poser …

Smuldrepai med rabarbra og blåbær

For endel år tilbake, så ble jeg introdusert for noe som ble kalt apple crumble. Altså smuldrepai med eple. Konseptet med smuldrepai har jeg tatt med meg videre til mange ulike bærpaier opp gjennom årene. Og også rabarbra de siste årene. Men jeg har slitt hele veien med at smuldredeigen …

Frozen yoghurt/sorbet

Jeg blir ikke enig med meg selv om dette smaker mest som yoghurtis eller sorbet, så det er nok en fin mellomting. Uansett, så smakte det veldig godt, og både liten og stor her momset i seg mer enn nok. Den på bildet er laget med bringebær, men man kan …

Sjokolademousse (med egg)

Enkelte ganger så angrer jeg veldig på at jeg ikke har prøvd ting før. Hjemmelaget sjokolademousse høres så forferdelig komplisert ut, men egentlig er det ikke så komplisert som jeg skulle ha det til. Nå jukser jeg litt, for hele styret med vannbad og sånt orker jeg ikke. Så jeg …

Smuldrepai med bær.

Denne kan lages både med friske og frosne bær, men den blir utrolig mye bedre med ferske bær, da de frosne ofte er sure og har mye vann i seg som da smelter ned i paien, så den blir vannete og bløt. 1 kurv jordbær 1 stor kartong blåbær 3 …

Sjokoladetrøfler

I mange år nå, så har jeg sett på alle som legger ut bilder av de nydeligste sjokoladetrøflene. Men det er ikke lett å få til sånt uten melk. Så plutselig kom jeg over en oppskrift på en amerikansk side som jeg måtte teste, og det var utrolig godt! Noe …

Karamelliserte epler med iskrem

Sukkerbombe, men så så utrolig godt! Veldig mye enklere og kjappere enn jeg forestilte meg var det også. Oppskriften jeg tok utgangspunkt i, var ganske så stor. Så den her er beregnet til 2 porsjoner etter en del justeringer. Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis …