Enkel curry på 1-2-3

Jeg er og blir en fan av enkel mat, ting som går på en halvtime eller mindre å lage. Jeg er og en fan av ulike typer indisk mat, og har funnet ut at det er mat som jeg både kan bruke lang tid på, eller lage på kort tid. Dette er en av de siste, og den smaker innmari godt! Denne ble til en kveld jeg var utrolig sliten, kjempesulten og bare måtte ha noe kjapt som smakte godt da matysten ikke var på topp heller.

 

1 løk

en god bit fersk ingefær

1 ts gurkemeie

1 ts korianderpulver

1 ts garam masala

1 ss malt spisskumin

1 boks kikerter

1 ss sukker

1 pose spinat

5 ss melkefri yoghurt naturell

1/2 ts salt

2 egg

 

Skjær løken i skiver, fres den lett i olje.

Bruk en rasp og rasp ingefæren i, fres kjapt før resten av krydrene has i.

Ha i yoghurt, sukker og salt, og la det bli en jevn saus.

Ha i kikerter og spinat, og la det putre til spinaten har krympet.

Serveres med kokt ris og egg.

Jeg har servert denne både med speilegg og kokt egg, og det passer like bra med begge delene.

 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar