Et lite navnebytte.

Bloggen har fått nytt navn i dag. Banneret har hatt det nye navnet en stund nå, sånn at dere kan bli vant til det. Men nå er det på tide å la bloggen i sin helhet få det nye navnet sitt. Bloggen vil selvsagt inneholde det samme, og de nye oppskriftene også, alt skal være uten gluten, melk og egg, og ikke minst hvetestivelse. For noen ganger er ikke glutenfritt bare glutenfritt. Men jeg synes det var på tide med en liten oppfriskning.

Bloggen her ble til for noen år siden, i ren frustrasjon fra min side. For mens jeg satt der og ikke kunne spise hverken ditt eller datt, så lette jeg rundt på nett etter inspirasjon på hvordan jeg kunne gjøre ting anderledes og allikevel få det bra. Men enten så lyver bloggene og de har i ting jeg ikke kan spise allikevel, eller så er det så fancy og rar mat at det ikke frister litt en gang. Så jeg begynte å tråle gjennom et par sider og teste oppskrifter, men endte alltid like skuffa hver gang, fordi ting smakte papp, fett eller bare rett og slett motbydelig. Å bytte ut en ingrediens er sjeldent noe problem, de tre hovedingrediensene derimot, det krever litt øvelse.

Jeg har også med årene endret litt på produktene jeg har brukt, hva jeg foretrekker av ting osv. Men det jeg kommer tilbake til, er at jeg stadig bruker timesvis på kjøkkenet for å eksperimentere fram nye ting som kan spises. Og da god, vanlig hverdagsmat, og ikke noe merkelig gourmetlignende saker som skal se fancy ut, men er helt uspiselig. Jeg liker å lage mat som både barn og voksne kan spise, som ung og gammel kan spise, med tradisjon og enkelhet.

Så da bloggen ble opprettet, så slet jeg veldig med å finne et fint navn til den, så den ble hetende noe så enkelt som “Uten gluten, melk og egg”. Etter jeg opprettet Facebooksiden til bloggen, så har den fått så utrolig mange fler lesere enn jeg noen gang hadde forestilt meg, og jeg setter så pris på hver og en av dere. Men da begynte også behovet for et litt mer fengende navn å melde seg. Men akkurat på det området, så har jeg heller dårlig fantasi. Så da ei jeg kjenner foreslo “Matmomsens allergifrie kjøkken” så kjente jeg at JA! det passer. Så jeg lufta navnet for mamma, som bare lo og sa at ja, det var et veldig passende navn, for jeg er jo i overkant interessert i mat og matlaging. Og sånn fikk bloggen nytt navn. Så jeg håper dere liker det, og fortsetter å følge meg framover.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar