Fiskegryte.

Det her er en av mine store fiskefavoritter. Man kan egentlig bruke hvilken som helst fisk man vil, men siden jeg ikke tåler rød fisk, så går jeg for seifilet hver gang på denne, da det smaker litt mer enn torsk.

600 gram seifilet
4 skiver kålrot
3 gulrøtter
1 blomkål
1 purre
1-2 dl frosne erter
vann
salt
pepper
Meljevning
litt over 1/2 kartong alpro matfløte
Kutt grønnsakene i passe biter og ha de i en stor kjele. Ha på nok vann til at det dekker grønnsakene. Sett på lokk, kok opp og la koke til grønnsakene er nesten helt møre. Kutt seien i terninger og ha i sammen med ertene. Kok opp igjen, og la småkoke i 5-6 minutter. Lag en meljevning av glutenfritt mel og vann, og ha i, la det tykne litt. Ha i matfløte, salt og pepper til ønsket smak. Serveres med kokte poteter og stekt spekeskinke.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar