
Ikke la deg lure av navnet, for det her er nemlig en helt fantastisk lunsj eller middag som går på null svisj å lage. Oppskriften er i utgangspunktet hentet fra Kronisk matlei sin instagramkonto, men som har gjennomgått noen justeringer for at den skal passe til mitt kosthold. Dette er faktisk noe av det beste jeg har smakt av burgere som jeg har laget her hjemme. Og med litt stekte restepoteter med løk ved siden, så blir det en skikkelig middag også! (oppskriften er til to burgere)
2 Burgerbrød fra Hatting, tint i micro (japp vi gjør det enkelt)
2 Prior Kyllingkarbonader
1 pakke kyllingbacon
Hamburgerdressing
2 Speilegg med knust plomme, stekt på begge sider
1 tomat i skiver
noen blader hjertesalat
Stek karbonader på begge sider, og stek eggene.
Skjær burgerbrødet i to og legg den flate siden på en tallerken.
Ha på ønsket mengde burgerdressing. Legg på noen salatblader og skiver med tomat.
Legg på karbonade og egg, og legg den siste brøddelen på toppen.
Jeg serverer baconet ved siden, rett og slett fordi burgeren er mer enn høy nok som den er, men du kan fint putte det på burgeren og.
Legg inn en kommentar