Frokostvafler

Hva er vel bedre enn å starte dagen med frokostvafler? Oppskriften jeg tok utgangspunkt i, blandet både ost og skinke inn i røren før den ble stekt. Men det funka ikke med den melkefrie osten! Så derfor valgte jeg å kun ha skinke i røra, mens jeg la osten på, og bretta de sammen med en gang de var ferdig stekt. Jeg lagde også noen uten, som ble spist med syltetøy, og det fungerte utmerket det også. Disse kan virkelig anbefales.

 

3 egg

4 dl soyamelk

100 gram havregryn

150 gram schär mix B

1 ts salt

1 ts bakepulver

75 gram melkefritt margarin

Kokt skinke

Melkefri ost i skiver (violife eller astrid og aporna)

 

Ha egg og melk i en bolle, og visp det sammen.

Ha i havregryn og resten av de tørre ingrediensene.

Smelt margarinet, og ha i.

La røren svelle litt.

Smør jernet med margarin, ha i røre, og legg kokt skinke i biter på topp.

Stek de gyldne, og legg på en osteskive før du bretter vaffelen sammen med en gang den er ferdig.

Enjoy!

1 Kommentar

Legg inn en kommentar