Rundstykker

Dette er en oppskrift som kom til gjennom slumping, prøving og feiling, men som har blitt en stor hit her i huset. Jeg har ikke noe 100% sikkert mål på Schär mix b, og det er rett og slett fordi melet sveller en del mens det kjøres i maskinen, og …

Brioche

For noen dager siden, så la Kathrine hos Gluten- og melkefri inspirasjon ut en oppskrift på Brioche. For meg, var dette et helt ukjent navn på et bakverk, så jeg ble jo nysgjerrig. Når jeg da fant ut at det var en salig blanding av bolle og rundstykker på en …

Kanelsnurrer

En ting jeg har savnet veldig siden jeg ble allergisk for en del år siden, er skikkelige kanelsnurrer. Men etter jeg klarte å knekke gjærdeigforbannelsen i fjor, så har jeg fått jobbet meg fram til en oppskrift som fungerer utmerket. Siden deigen er uten hvetestivelse, så blir de fort ganske …

Rosinboller

Det her er nesten et lite jukseinnlegg, for oppskriften er jo nesten helt identisk med den jeg bruker på skolebrødene. Men så er framgangsmåten litt anderledes, så derfor kan det være greit å skrive den som en egen oppskrift. 1 pose toro fin kakemiks 1 ts kanel 1 ts bakepulver …

Skolebrød

Etter mange års triksing og leting, så fant jeg endelig den ideelle oppskriften på skolebrød. Det måtte selvsagt alltid noen justeringer til, som vanlig når det gjelder glutenfritt og melkefritt, men resultatet ble knallbra! 1 pose toro fin kakemiks 1 ts kanel 1 ts bakepulver 4 ss sukker 2 ss …