Matpakkehorn

3. august 2018 Ingrid 0

Jeg har lenge sett folk lage ulike varianter av fylte horn med ost og skinke og lignende. Men aldri helt turt å begi meg ut […]

Skolebrød

20. juli 2018 Ingrid 0

Skolebrød var noe av det beste jeg visste før jeg begynte å reagere på gluten. Jeg har prøvd mange oppskrifter opp gjennom, men har aldri […]

Rundstykker

9. februar 2018 Ingrid 0

Dette er en oppskrift som kom til gjennom slumping, prøving og feiling, men som har blitt en stor hit her i huset. Jeg har ikke […]

Brioche

13. mars 2017 Ingrid 0

For noen dager siden, så la Kathrine hos Gluten- og melkefri inspirasjon ut en oppskrift på Brioche. For meg, var dette et helt ukjent navn […]

Flatbrød i stekepanna

30. oktober 2016 Ingrid 0

Når vi snakker om flatbrød her i Norge, så snakker vi om disse harde, tørre brødene som kjøpes i store pakker i matbutikken. Kommer man […]

Kanelsnurrer

15. august 2016 Ingrid 3

En ting jeg har savnet veldig siden jeg ble allergisk for en del år siden, er skikkelige kanelsnurrer. Men etter jeg klarte å knekke gjærdeigforbannelsen […]

No Image

Nesten hjemmebakt brød.

18. desember 2015 Ingrid 0

Grunnen til at jeg sier nesten hjemmebakt, er at jeg tar utgangspunkt i en brødmiks fra toro. Men med litt ekstra oppi så blir brødet […]

No Image

Rosinboller

14. oktober 2014 Ingrid 0

Det her er nesten et lite jukseinnlegg, for oppskriften er jo nesten helt identisk med den jeg bruker på skolebrødene. Men så er framgangsmåten litt […]