Grønn kyllinggryte.

300 gram pasta penne 
3-4 kyllingfileter
1 brokkoli
1/2 pakke aspargesbønner
1/2 pose frosne erter
1 purre
1 liter hønsebuljong
Meljevning
Pinjekjerner
Pepper

Kok pastaen som anvist på pakken, kan eventuelt ha i litt mer pasta og. Kok opp hønsebuljongen. Skjær grønnsaker og kyllingfilet i passe biter. Ha over i den kokende buljongen og la koke i 10 minutter. Tin ertene og ha i på slutten, men hell av vannet først. Denne er også veldig god med asparges oppi. Rist pinjekjernene lett i en varm panne. Sil av kylling og grønnsaker, kokevannet/buljongen blir basen for sausen. Lag meljevning, kok opp igjen buljongen og hell i meljevningen mens du rører. La koke litt til det tykner. Ha i litt pepper etter smak. Bland alt sammen i en stor gryte og server.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar