Tabbouleh med bokhvete

6. april 2018 Ingrid 0

Tabbouleh er en persisk klassiker som virkelig ser og lukter utrolig fristende. Men når den er full av bulgurhvete, som ikke er glutenfritt, så er […]

Oldefars suppelapskaus

19. januar 2018 Ingrid 0

Jeg har med meg mange retter fra barndommen. Og de fleste av disse kommer fra Oldefar sitt kjøkken. Jeg var så heldig at jeg fikk […]

Pakoras

9. oktober 2017 Ingrid 0

Jeg er egentlig veldig glad i vegetarmat, en gang i tida var jeg faktisk vegetarianer og. Men når jeg ikke kan ha hverken melk, gluten […]

Pølselapskaus

12. juni 2017 Ingrid 0

Da jeg vokste opp, så var lapskaus enten lys eller brun type. Kokt fra bunnen, på kraft fra kjøttet som er i. Som voksen, så […]

Slow cooker curry

29. mai 2017 Ingrid 0

Det er lite som slår en skikkelig ekte curry når man kommer til vegetarmat. Her i huset, følger vi Meatless monday prinsippet. Egentlig er det […]

Indisk dal

16. mars 2017 Ingrid 0

Indisk dal kan man lage i ufattelig mange varianter. Dette er en litt modifisert versjon av Jaipur style dal, da jeg ikke får meg til […]

No Image

Enkel Lo mein

10. juni 2016 Ingrid 0

Lo mein er en asiatisk rett, som jeg tror kommer fra Kina. Hvis jeg ikke har lest helt feil rundt om på nett. Egentlig er […]

No Image

Fylt squash

14. januar 2015 Ingrid 0

2 squash 4 store sjampinjonger 1 sjalottløk noen blader spinat eller grønnkål salt pepper olivenolje vegansk ost  Del squashen i to på langs. Gni inn […]

No Image

Grønnsaksrøsti

13. januar 2015 Ingrid 0

Jeg har alltid vært veldig glad i røstipoteter, men synes ofte jeg blir litt tung og rar i magen av de. Så jeg tenkte at […]