
Med vår og sommer i anmarsj, så får jeg ofte lyst på litt lettere retter. Retter som er enkle å lage, som smaker godt og metter. Dette er en av disse. Masse herlige grønnsaker, kylling og ris med herlig dressing over. Du lager den på en halvtime, og hva er vel bedre enn det i en travel hverdag?
150 gram sukkererter
200 gram aspargesbønner
200 gram brokkoli
3 dl ris + 6 dl vann + 1 ts salt
2 kyllingfilet
2 ss gresskarkjerner
1 avokado
2 vårløk
Dressing:
1/2 beger alpro soyayoghurt uten søtning
en neve fersk persille
litt fersk basilikum
salt
pepper
Kutt brokkoli i buketter, og del aspargesbønnene og sukkerertene på midten.
Fres de myke i litt olje.
Kutt kyllingen i terninger, og stek den.
Kok opp vann, ris og salt. Ha lokket på og senk varmen til det laveste. Og la den stå i 20 minutter.
Legg ris i bunnen av bollen, fordel over grønnsaker og kylling.
Rist gresskarkjernene noen minutter i en tørr panne, og ha over.
Ha så på vårløk i skiver og avokado i terninger.
Bland sammen yoghurt, urter og krydder og dryss over.
Legg inn en kommentar