Grytegrateng.

1,8 kilo poteter
rismelk
salt
pepper
1 ss margarin

1 brokkoli
1 blomkål
2 gulrøtter
1 purre
olivenolje
salt
pepper

1 pakke stjernebacon
3-4 store kyllingfileter

vegansk strøost

Skrell potetene og skjær de i terninger. Kok de møre, og lag potetmos av de sammen med rismelk, salt, pepper og margarin. 

Kutt grønnsakene i små biter, legg de på en bakeplate. Hell over litt olivenolje og strø på salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen på 200 grader i 40 minutter. 

Skjær kyllingfilet og bacon i terninger og stek de hver for seg. Ta en stor ildfast form, og legg et lag med potetmos i bunn. Hell på kjøttet inkludert stekefettet fra baconet. Bre utover. Ha over grønnsakene, og bre et nytt lag med potetmos på toppen. Strø over vegansk strøost. Jeg bruker den fra wilmersburger som jeg kjøper på Vegan wonderland. Stekes i ovnen på 225 grader i 15-20 minutter. 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar