Halvgrove frokostscones

Dette er en av mine eldste oppskrifter på bloggen. Men med tid og stunder, har den fått litt oppgradering, og litt bedre bilde. De lages kjapt på morgenkvisten, og er ferdige etter 15 minutter i ovnen. De er like gode kalde som varme, og smaker nydelig med litt rørte bær, honning eller syltetøy på.

 

2 ss flytende melkefritt margarin

3 dl ris eller soyamelk

4 dl Toro havrebrødmiks

3 dl schär miks b

1 ss bakepulver

1/2 ts salt

 

Bland det tørre i en bolle.

Ha i margarin og melk.

Bland det sammen til en tykk deig.

Del deigen i to, og rull de til to store baller.

Trykk hver ball flat, så den er ca 0,5-1 cm tykke.

Legg de på et bakebrett, og skjær et kryss gjennom sirklene.

Stekes ved 240 grader i 15 minutter.

Avkjøl lett, del i to og server med valgritt pålegg.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar