Kaker for alle

I april 2017, kom fire allergimatbloggere fra Drammensområdet sammen for å arrangere en gluten og melkefri pop-up cafe på Drammen museum i forbindelse med deres havedag. Dette ble en suksess på alle måter, og det var utrolig moro å være med å arrangere det. Vi fire er meg, Kristin Granli fra Kristinkoker.com, Aiysha Lawji fra Frideig.com og Cathrine Finnebraaten fra Regit-app.no. I tillegg til at alle kakene var uten gluten og melk, så lagde vi også alternativer uten egg, soya og nøtter. For når vi sier Kaker for alle, så mener vi virkelig kaker for alle.

Dette har blitt gjort på dugnad av oss fire. Fordi vi etter flere år med allergivennlig kosthold, har sett hvor vanskelig det er å kunne spise noe når vi er ute på arrangementer. Og vi ønsker å gjøre dette igjen. Men det avhenger av at ting legges litt til rette. Så hvis du vet om et arrangement du ønsker at vi skal dukke opp på, så gi oss et lite pip, så skal vi se hva vi kan klare å få til. Du kan også følge oss på Facebooksiden vår, https://www.facebook.com/kakerforalle

Vi har også vært i Drammens tidende i forbindelse med pop-up cafeen vår. Artikkelen kan du lese her, men den er bak betalingsmur.

Vi håper vi ser deg, både på Facebook, og neste gang vi dukker opp på et arrangement.