Verdens beste (med egg)

Første gangen jeg smakte denne kaka, så likte jeg den overhodet ikke! Når jeg smakte den igjen i voksen alder, så smakte den helt nydelig. Og jeg har konkludert med at den rett og slett var for voksen i smaken for meg som barn. Etter jeg fant ut at jeg …

Suksessterte

Denne kaken har jeg hørt så mye om i så mange år, men aldri fått smakt. Av en eller annen grunn, så hørte jeg ikke om den før jeg  begynte å reagere på mat, og etterpå føltes den umulig å lage. Helt til ei venninne av meg begynte å lage …

Vanilje poke cake

Over lengre tid nå, så har Facebok flommet over av videoer og oppskrifter på ulike Chocolate poke cakes. Så selv om den frister veldig å prøve ut, så fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en vaniljevariant. Og når mannen i hus (gal som han er) påstår at …

Tiramisuinspirert kake

For mange, er det ingenting som slår den italienske desserten tiramisu. Så rene og gode smaker, som sammen skaper en helt vidunderlig smakskombinasjon. Kjeksene som skal brukes i tiramisu, har jeg enda til gode å finne i en glutenfri variant. Men det hindrer meg ikke i å lete etter smakskombinasjonen …

Vafler

Med den store vaffeldagen rett rundt hjørnet, så tenkte jeg at det var på tide å dele oppskriften min på vafler. Jeg har alltid, så lenge jeg kan huske, laget vafler på slump. Så det å finne en oppskrift har ikke vært så lett. Men nå har jeg målt og …

Kanelsnurrer

En ting jeg har savnet veldig siden jeg ble allergisk for en del år siden, er skikkelige kanelsnurrer. Men etter jeg klarte å knekke gjærdeigforbannelsen i fjor, så har jeg fått jobbet meg fram til en oppskrift som fungerer utmerket. Siden deigen er uten hvetestivelse, så blir de fort ganske …

Sjoko-o-o-ladekake i langpanne

Noen ganger, så er det kjekt med noe helt enkelt, men veldig godt når man skal bake. Ikke noe stort dill dall, tusen ingredienser og vanskelige kremer. Denne kaken her ble til ved en tilfeldighet, fordi jeg stod der med masse egg som måtte brukes opp, men manglet en del …