Verdens beste (med egg)

Første gangen jeg smakte denne kaka, så likte jeg den overhodet ikke! Når jeg smakte den igjen i voksen alder, så smakte den helt nydelig. Og jeg har konkludert med at den rett og slett var for voksen i smaken for meg som barn. Etter jeg fant ut at jeg …

Suksessterte

Denne kaken har jeg hørt så mye om i så mange år, men aldri fått smakt. Av en eller annen grunn, så hørte jeg ikke om den før jeg  begynte å reagere på mat, og etterpå føltes den umulig å lage. Helt til ei venninne av meg begynte å lage …

Vanilje poke cake

Over lengre tid nå, så har Facebok flommet over av videoer og oppskrifter på ulike Chocolate poke cakes. Så selv om den frister veldig å prøve ut, så fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en vaniljevariant. Og når mannen i hus (gal som han er) påstår at …

Tiramisuinspirert kake

For mange, er det ingenting som slår den italienske desserten tiramisu. Så rene og gode smaker, som sammen skaper en helt vidunderlig smakskombinasjon. Kjeksene som skal brukes i tiramisu, har jeg enda til gode å finne i en glutenfri variant. Men det hindrer meg ikke i å lete etter smakskombinasjonen …

Vafler

Med den store vaffeldagen rett rundt hjørnet, så tenkte jeg at det var på tide å dele oppskriften min på vafler. Jeg har alltid, så lenge jeg kan huske, laget vafler på slump. Så det å finne en oppskrift har ikke vært så lett. Men nå har jeg målt og …