
Smuldredeig med nektarin/fersken
Jeg har alltid elsket smudrepaier, men etter jeg gikk over til glutenfritt, så har jeg ofte følt at toppingen blir melete og myk framfor sprø […]
Jeg har alltid elsket smudrepaier, men etter jeg gikk over til glutenfritt, så har jeg ofte følt at toppingen blir melete og myk framfor sprø […]
Denne kaken her er perfekt når du ikke vet om du vil ha en vanlig eplepai eller en crumble pai. For her er det mørdeigen […]
Mai står for døren, med festligheter, konfirmasjoner og ikke minst 17.mai feiringer. Og er det en ting vi nordmenn er flinke til, så er det […]
Enkelte ganger når jeg står og skal eksperimentere med noe, så blir jeg så skuffa ved første syn på det ferdige resultatet. Og disse er […]
Nå nærmer rabarbrasesongen seg over for i år, men vi må jo bare utnytte det en siste gang? Jeg har skrellet og kuttet opp masse […]
Jeg har lenge synes sitronpai med marengslokk ser utrolig nydelig ut. Men siden jeg ikke tåler sitrus i store mengder, så har det blitt med […]
17.mai nærmer seg med stormskritt, og små og store landet rundt skal feire dagen med is, brus, kaker og god mat fra morgen til kveld. […]
Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett Oreokake avbildet og hatt lyst til å prøve. Men når man ikke kan bruke […]
Copyright © 2023 | WordPress Theme by MH Themes