Kikert scramble

Her i huset elsker vi vegetarmat. Vi er ikke vegetarianere, men grønnsaker, kikerter og linser står høyt i kurs likevel. Så med jevne mellomrom, så prøver vi å ha en vegetarmiddag eller en lunsj som er kjøttfri. Kikert scramble har jeg skjønt ofte blir brukt som en erstatning til eggerøre for veganere. Jeg serverte denne med stekt egg og pitabrød ved siden. Men tilbehøret kjenner ingen grenser, så her er det bare å slå seg løs.

 

1/2 purre i skiver

1/2 paprika i strimler

1 boks kikerter

en liten klype chiliflak

1 ts paprikapulver

salt

pepper

100 gram spinat

1 avokado

1 vårløk

 

Fres purre og paprika til de mykner.

Hell av vannet og skyll kikertene.

Mos halvparten av kikertene med en gaffel eller potetmoser.

Ha alt over i panna, og fres lett.

Ha til slutt i spinaten og la den mykne.

Smak til med salt og pepper, topp med avokado og vårløk, og nyt!

Be the first to comment

Legg inn en kommentar