Kotelettform med karri og kokos saus

Denne her kan jeg ikke ta æren for helt selv. Dette er en rett ei venninne av meg, Marit, lagde for litt siden, og som frista veldig å prøve ut. Nå er jeg sånn som ikke klarer å følge oppskrifter helt, så jeg har gjort et par små justeringer, men resultatet ble så godt at til og med poden på 1 år synes den var god.

1 squash
2 gulrot
2-3 dl kål i strimler
Brokkoli eller blomkål
1 dl sjampingjong
1 boks kokosmelk
2-3 ts karri
1 ts paprikapulver
1 ts korianderpulver
3 ss soyasaus

4 koteletter
salt, pepper og paprikapulver til krydring av kotelettene

Skjær grønnsakene i strimler, skiver og buketter, og legg de i en ildfast form. Bland kokosmelk med krydder og soyasaus i en bolle, og hell over. Krydre kotelettene og legg de på toppen Sett de inn i ovnen, og stek de på 225 grader i 30-45 minutter avhengig av størrelsen på kotelettene. Serveres med ris

Be the first to comment

Legg inn en kommentar