Kyllinggryte

Denne retten er enkel, for den har alt i samme gryte, så man slipper masse kjeler og styr. Og den er veldig god.

4 kyllingfileter
100 gram bacon
3 ss olje
1 løk
3 fedd hvitløk
6 poteter
1 ss dijonsennep
1 ss tomatpuré
1 ts paprikapulver
5 dl kyllingbuljong
1 ss semper fin miks eller annet glutenfritt mel
1 dl vann
1/2 ts salt
1/2 ts pepper

Skjær kylling og poteter i terninger. Skjær baconet i biter,k du kan bruke både smårettbacon og skiver ut fra hva du ønsker selv. Kut løk i små biter og press hvitløken.Varm opp oljen i en stor kjele og ha i bacon og kylling. La det frese litt. Ha over poteter, løk, hvitløk, sennep, tomatpure, paprika og buljong. Kok opp og la koke i ca 20 minutter til potetene er møre. Bland sammen mel og vann til en meljevning, og hell over. La det småputre i noen minutter til det tykner til. Smak til med salt og pepper. Serveres med salat.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar