Kyllinggryte

Jeg har prøvd mange kyllinggryter opp gjennom årene. Fra de helt enkle, til de mer avanserte. Og dette her har blitt en av de store favorittene her i huset. Og den er en av de desidert enkleste jeg har laget. Det er vel som Rema 1000 sa i sin tid, noen ganger er det enkle, det beste.

2 kyllingfileter

1 rød paprika

250 gram sjampinjonger

1 liten løk

1 boks alpro matfløte

1,5-2 ts paprika

salt

pepper

Skjær grønnsakene i litt større biter, og brun dem til de mykner litt. Det er godt med litt tyggemotstand i denne her.

Ta grønnsakene ut av pannen, og sett de til side.

Skjær kyllingfileten i terninger, og stek den.

Ha grønnsakene tilbake i panna, sammen med kyllingfileten.

Hell over fløte, ha i krydder, og smak til.

Serveres med kokt ris.

 

Legg inn en kommentar