Kyllinggryte

4 kyllingfileter
1,5 liter poteter i terninger
200 gram bacon i terninger
1 løk
1-2 fedd hvitløk
1,5 ss semper fin miks
5 dl hønsebuljong
3-4 ss sennep (jeg bruker søt type fra idun)
Litt pepper

Kok potetene møre. Hakk løk og hvitløk, og skjær kyllingen i terninger. Brun kyllingen lett i en panne og sett det til side. Finn fram en stor kjele og ha litt olje i bunn. Ha i løken og fres den i et par minutter. Ha så i baconet og la det frese til det begynner å bli gyldent. Ha i hvitløken og rør rundt. Ha i melet og rør rundt til det blir seigt, hell så over buljongen og la koke opp. Når det koker, ha i sennepen. Mengde etter hvor sterk sennepssmak du ønsker. Ha i en dæsj pepper, og ha i kyllingen. La det putre i fem minutter før du blander i de kokte potetbitene. Serveres med salat.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar