Kyllingnuggets

De her er supergode, enkle og veldig lette å forspise seg på. Jeg lager alltid litt mer enn jeg egentlig hadde trengt, for mannen i huset spiser til han blir mett og mer til når det gjelder de her.
3 kyllingfileter
glutenfritt strøbrød
rismel
eggerstatning for 3 egg
Skjær kyllingfiletene i små skiver. Bland sammen en stor dose glutenfritt strøbrød med litt mindre rismel. Omtrent 1 del rismel og 2 deler strøbrød. Ta en ny tallerken, og bland sammen eggerstatning for tre egg med vann etter mål på pakningen. Dypp kyllingbitene i eggerstatningen og rull de så i strøbrødblandingen. Stekes på middels varme i en panne til de er gyldne. Serveres med sweet chili saus og valgfrie poteter.

2 Kommentarer

  1. Hei

    Jeg kom over bloggen din og må si jeg syns det var veldig flott siden jeg akkurat har fått påvist de samme intoleransene som deg, i tillegg til noen flere. Men disse tre er jo helt klart de tre vanskeligste.

    Hvordan følte du deg når du la om kosten? Merket du store forandringer?

  2. Jeg har flere intoleranser jeg og, blant annet begynt å reagere på tomat nå i år. Men disse tre er de verste. Jeg har gått fra å være en syk, slapp, feit (jeg var virkelig feit, hadde bmi på 44) til å bli en frisk person med nesten normalt energinivå og nesten normal vekt. I forhold til bmi. Blodtrykk, puls og kolesterol har normalisert seg, samme med manglende på vitaminer og mineraler jeg slet med før. Synes de første ukene var harde, følte jeg ikke kunne spise noe som helst, men så har jeg jo lært litt mer etterhvert da.

Legg inn en kommentar