Kyllingputer.

2 kyllingfileter
soya smøreost eller fetaost for de som tåler det
4 skiver stranda spekeskinke
8 store sjampingjonger
1 stor løk
1,5 ss mel
7,5 dl vann
2 terninger hønsebuljong
1/2 ts pepper

Skjær sjampinjonger og løk i skiver og stek de gyldne. Ha i mel og rør rundt. Hell over vann og ha i buljongterningene. La det koke mens du rører rundt til det tykner. Hell sausen over i en ildfast form eller langpanne. Skjær 2-3 lommer i kyllingfiletene. Fyll de med soyasmøreost. Jeg bruker naturell. Rull spekeskinken rundt, to skiver på hver filet. Still grillspyd av tre gjennom for å holde skinken på plass. Legg filetene oppi formen sammen med sausen. Stek de på 200 grader i 30 minutter. Serveres med ris og salat.

1 Kommentar

  1. Dette var det ei av de som jobba på ungdomsinstuttisjonen som lagde noen ganger, utrolig godt, men hu brukte bacon rundt, og lurer på om hu brukte smøreost med smak inni 😛
    Hvertfall utrolig god =)

Legg inn en kommentar