Sesam og teriyaki wok

Denne woken kommer fra det japanske kjøkkenet. Hvor smakene av hvitløk og ingefær virkelig fremhever seg i retten, og skaper en nydelig fylde sammen med den litt søte teriykaisausen. Og sprø sesamfrø på toppen er virkelig prikken over i’en. Oppskrift på teriyakisausen finner du her. 2 ts sesamolje 0,5 dl …

Kylling chop suey

En av de mest populære kinesiske rettene jeg kan tenke meg, er chop suey. Som regel med biff eller kylling. Og jeg skal ærlig innrømme, at når jeg er på kinarestaurant, så er det som regel kylling chop suey eller stekt ris, jeg tyr til. Det er nok også det …

Kyllingsalat

Det finnes sikkert like mange måter å lage kyllingsalat på som det finnes mennesker her i landet. Om ikke enda flere. Vi har både to og tre versjoner som går igjen her hjemme også. Men den desiderte favoritten, er den jeg vil dele med dere i dag. Den er enkel, …

Kylling og spinatsuppe

Denne suppa fant jeg inspirasjon til fra et matblad jeg abbonnerer på inne på Zinio. Men som alltid så må det justeringer til, og jeg er helt håpløs på det å følge oppskrifter, så jeg har gjort noen endringer, og fått til den beste kyllingsuppa jeg noen gang har smakt. …

Matpakkekylling

Siden matpakkefisken ble en så stor suksess, så hvorfor ikke prøve med kylling og? Jeg er faktisk i tvil om hvilken av dem jeg liker best, for de er fryktelig gode på hver sin måte.  2 kyllingfileter 1 pakke aspargesbønner  1/2 fennikel 2 små gulrøtter 2 sjalottløk olivenolje salt pepper …