Kyllingstroganoff


Det her er en oppskrift jeg har hatt liggende i enormt mange år. Men av en eller annen grunn har jeg aldri prøvd den ut, før nå. Men nå har jeg laget den helt uten gluten og melk, siden det opprinnelig var det i originaloppskriften. Uansett ble den knallgod, så den her anbefales 🙂

3-4 kyllingfileter
1 løk
1 paprika
125 gram sjampinjong
pepper
2 fedd hvitløk
2 ss tomatpuré
5 dl hønsebuljong(kyllingbuljong)
1/2 ts muskat
salt
ca 1 dl havrefløte
3 ss glutenfritt mel
litt vann

Skjær løk, paprika og sjampinjong i passe store biter. Kutt kyllingen i terninger. Ha krydder, buljong, tomatpuré, hvitløk, sjampinjong og paprika i en kjele. Kok opp og la småputre. Stek kylling og løk og ha over i gryten. La det hele småputre en ti minutters tid. Bruk et glass til å lage meljevning av glutenfritt mel og vann, og hell i mens du rører i gryten. La det putre til det tykner. Ha i havrefløten. Serveres med ris eller pasta og salat.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar