
Enkelte oppskrifter er så enkle, men likevel så utrolig gode! Dette er en av dem. I stedet for å bruke kokte poteter som jeg gjør til bondeomelett, så har jeg brukt rå poteter, som stekes i panna før egget helles over, og smaken ble ingenting mindre enn nydelig.
7 store poteter
1 pakning smårettskinke
6 egg
Gressløk
salt
pepper
125 gram sjampinjong
litt melkefri ost.
Skrell og skjær potetene i tynne skiver.
Varm litt olje i en dyp panne, og ha i potetene.
Stek de til de begynner å bli møre (5-10 minutter med røring her og der)
Visp sammen egg, gressløk, salt og pepper.
Ha sjampinjongen i panna, og fres litt.
Hell over eggeblandingen, senk varmen og sett på lokk.
La den stå på svak varme i 20-25 minutter til egget har stivnet.
Ha på litt melkefri ost de siste fem minuttene.
Serveres med salat og bacon.
Legg inn en kommentar