Middagspanne

Enkelte oppskrifter er så enkle, men likevel så utrolig gode! Dette er en av dem. I stedet for å bruke kokte poteter som jeg gjør til bondeomelett, så har jeg brukt rå poteter, som stekes i panna før egget helles over, og smaken ble ingenting mindre enn nydelig.

 

7 store poteter

1 pakning smårettskinke

6 egg

Gressløk

salt

pepper

125 gram sjampinjong

litt melkefri ost.

 

Skrell og skjær potetene i tynne skiver.

Varm litt olje i en dyp panne, og ha i potetene.

Stek de til de begynner å bli møre (5-10 minutter med røring her og der)

Visp sammen egg, gressløk, salt og pepper.

Ha sjampinjongen i panna, og fres litt.

Hell over eggeblandingen, senk varmen og sett på lokk.

La den stå på svak varme i 20-25 minutter til egget har stivnet.

Ha på litt melkefri ost de siste fem minuttene.

Serveres med salat og bacon.

 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar