Mine vegetariske favoritter!

 

Det er ingen stor hemmelighet at vi er veldig glad i vegetarmat her hjemme. Og vi ender ofte opp med indisk vegetarmat, fordi det er der jeg har erfaringen og kunnskapen min. Så jeg tenkte at det var på tide å samle sammen mine favoritter i den vegetariske jungelen for dere.

 

Pakoras

Pakoras er et must-have for min del. Så lenge jeg kan huske, så har jeg elsket smaken av disse. De smaker aller best når de er nystekte, men de er gode uansett. Og variasjonen er uendelig, potet, blomkål, squash, aubergine, spinat, brokkoli osv. Det er bare fantasiek som setter en stopper for disse godsakene

Pakoras

 

Slow cooker curry.

Ikke visste jeg at man kunne bruke slowcookeren til å lage noe SÅ godt! Jeg har alltid vært glad i curry, men denne her overgår det meste altså. Jeg var noe skeptisk før jeg lagde den første gang, men etter det har den blitt en gjenganger er i huset.

Slow cooker curry

Linsesuppe

Dette er virkelig en favoritt her. Jeg skal ikke legge ved ørten oppskrifter på linsesuppe, selv om jeg har det. Men en må jeg ha med. Resten finner du ute på bloggen min. Men ja, denne kan varieres i det uendelige med smaker av ulike urter, og dette er nok favoritten her hjemme

Linsesuppe

Indisk dahl

Dahl er en klassiker i et hvert indisk hjem. Og denne, som linsesuppe, kan lages i utallige varianter. Dette er en sørindisk variant, som virkelig smaker nydelig.

Indisk dal

Tabbouleh

Tabbouleh var en rett jeg hoppet glatt over i mange år. Både fordi jeg var skeptisk til smakene, og fordi jeg ble motløs av at den inneholdt bulgurhvete. Men tanken om å erstatte bulgur med hel bokhvete dukket opp, og jeg måtte teste. Og dette er noe av det beste jeg noen gang har smakt av vegetariske retter.

Tabbouleh med bokhvete

Minestronesuppe

Det finnes omtrent like mange oppskrifter på Minestronesuppe som det finnes nordmenn i Norge. Men dette er min utgave. Helt vegetarisk, og knallgod! Den er både varmende og frisk på en gang.

Minestronesuppe

27

Be the first to comment

Legg inn en kommentar