
En god, gammel italiensk klassiker som det finnes tusen oppskrifter på. Dette er min oppskrift, den er vegetarisk, mettende og smakfull. Og er knallgod både med brød ved siden, eller pannekaker som vi ofte har. Smaken er det ingenting å si på.
2 poteter
3 gulrøtter
1 squash
2 tomater
6 dl grønnsaksbuljong
1/2 boks red kidney beans
salt-pepper
1 ts rosmarin
1 ss fersk bladpersille
1/2 løk
2 stenger av stangselleri
litt olivenolje
100 gram pasta
Hakk løk og stangseller.
Varm opp oljen, og fres det lett.
Kutt alle grønnsakene i små terninger, og ha i.
Hell over grønnsaksbuljongen, og urtene, og kok opp.
La koke til de er møre.
Hell av vannet på bønnene, og skyll de godt.
Kok pasta etter anvisningen på pakken.
Ha alt sammen i kjelen, smak til med salt og pepper, og server.
Smaker nydelig med melkefri parmesan på toppen.
Legg inn en kommentar