
Tenk at noe så enkelt, kan være så godt! Her i landet har vi jo fått en lang tradisjon på tacofredag. Men skal man spise det samme hver eneste fredag, så kan man fort bli lei. Så da er det bra at man har mange varianter å velge i når det gjelder taco, eller tex-mex mat. En stor favoritt her i huset, er å lage nachos. Og med salsa og en god salat ved siden av, så blir det ikke så veldig usunt heller.
ca 200-220 gram nacho chips eller tortilla chips med salt
500 gram karbonadedeig eller kjøttdeig
2 ts spisskumin
1 ts korianderpulver
1 ts paprikapulver
1 ts salt
1/2 ts pepper
100 gram wilmersburger pizzaost eller annen vegansk ost
Stek kjøttet til det er gjennomstekt og opphakket. Bland sammen krydrene, og hell over. Rør inn, så det blir godt blandet.
Legg chipsene i en ildfast form, og bre kjøttet over. Strø vegansk ost på toppen, og stek i ovnen på 200 grader til osten har smeltet. Ca 5-10 minutter. Serveres med salat og salsa.
Legg inn en kommentar