Pappas fattigmannslapskaus.

Litt moderert etter pappas oppskrift, men fremdeles like godt. Dette var en av mine store favoritter da jeg var lita.

8-10 store poteter
2 dl rismelk
2 ss melkefri margarin
2/3 pakke semper makaroni
1 pakke Gilde go og mager røkte kjøttpølser
1 pakke tofuline soyaost
pizzakrydder
salt
pepper

Skrell potetene og skjær de i terninger. Kok de og hell av vannet. Mos de godt med en potetmoser. Tilsett salt og pepper, margarin og rismelk og la det koke inn til potetmos. Kok makaronien som anvist på pakningen. Skjær pølsene i terninger og stek de. Bland pølsebitene og makaronien inn i potetmosen. Hell alt over i en ildfast form. Legg på soyaosten og strø pizzakrydder over. Sett den inn i ovnen på full guffe og vent til osten har smeltet. Serveres med salat.

1 Kommentar

 1. Hei!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din, og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!

  Varme hilsen,

  Ann-Sofi
  http://www.alleoppskrifter.no/

Legg inn en kommentar