Pasta nesten-carbonara.

Å lage pasta carbonara uten egg og ost, er så og si helt umulig. Noe jeg selv fikk erfare den gangen jeg ikke tålte egg en periode. Etter litt fram og tilbake, så fant jeg endelig fram til en rett som for min del, tilfredsstilte savnet etter carbonara. Og selv om jeg nå tåler egg, og har funnet vegansk ost som er god i ostesauser, så lager jeg denne med jevne mellomrom fremdeles, bare fordi den er så god. Den er enkel og lage, og smaker helt utrolig godt.
Glutenfri pasta i ønsket mengde
2 kyllingfileter
ca 100 gram bacon
1 liten løk
1 boks alpro matfløte
en dæsj pepper
Kok opp en kjele med vann, ha i pastaen, og kok etter anvisning på pakken.
Skjær kyllingfileten i biter, og stek de gyldne. Legg til side.
Skjær bacon i små biter, og hakk løken
Stek løk og bacon gyldne.
Ha kyllingen tilbake i pannen. Hell gjerne av litt av fettet hvis det er mye fett i.
Hell over alpro matfløte,  og ha i litt pepper. Serveres med pastaen.

 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar