Polarbrød

Polarbrød, er virkelig noe av det jeg skikkelig savner fra før-diett tiden. Jeg har prøvd mange oppskrifter, og synes aldri jeg får de så fluffy som de skal være. Men disse har innmari god smak, og er greie i grovhet, så da tenker jeg at det er innafor likevel å dele den. Ungene her elsker disse! Og de går unna i en fei når jeg lager dem.

 

250 gram glutenfri havregryn(eller havremel)

200 gram Schär mix B

2 ss fiberhusk

1 ts bakepulver

1/2 ts salt

25 gram fersk gjær.

1 boks kokosmelk

2,75 dl vann

2 ss brunt sukker

1/2 dl rapsolje

 

Kjør havregrynene til mel, hvis du ikke finner glutenfritt havremel.

Bland det tørre, untatt sukker i en bolle.

Bland sammen vann og kokosmelk, og varm det til lunket.

Rør inn brukt sukker og gjær, og la det hvile et par minutter.

Bland i oljen, og hell alt det våte over i det tørre.

La deigen kjøre ca 5 minutter i kjøkkenmaskinen.

Velv den ut, og del i 10-12 emner.

Rull hvert emne til en rund ball og flat den ut.

Legg på bakepapir, og stikk små hull med gaffel.

Legg over håndkler, og la de heve i 1 time.

Stekes ved 225 grader i 10-12 minutter.

Avkjøl på rist.

2 Kommentarer

Legg inn en kommentar