
Det er ikke alle retter som ser like gode ut som de smaker, og dette er definitivt en av dem! Det er en super måte å bli kvitt litt slappe grønnsaker eller restepoteter på. Jeg har tatt utgangspunkt i litt slapp grønnkål jeg hadde liggende og en brokkoli som trengte å bli brukt opp. Men her kan du egentlig brukt hva du måtte ønske av grønnsaker.
100 gram kyllingbacon
6 kokte og kalde poteter
En god bunt fersk grønnkål
1 brokkoli
1/2 purre
salt
pepper
4 egg
revet melkefri ost
Skjær kyllingbaconet i biter, og stek det sprøtt.
Skrell og skjær potetene i terninger.
Kutt grønnkål i biter, og brokkoli i små buketter.
Skjær purren i skiver.
Stek grønnsakene til de er møre, og ta de ut av pannen.
Stek potetene til de får en god stekeskorpe.
Bland grønnsaker, poteter og kyllingbacon sammen, og smak til med salt og pepper.
Strø over revet melkefri ost og server med hardkokte egg.
Legg inn en kommentar