RegIT

I jungelen av intoleranser og reaksjoner, så har jeg gjort mange forsøk på å finne et system i det hele. Jeg har ikke tall på hvor mange matdagbøker jeg har begynt å skrive, før de forsvinner eller glemmes bort. Det gikk veldig greit å føre matdagbok den gangen jeg var skikkelig syk. For da hadde jeg ikke så mye valg, og ble minnet på det hele tida pga formen min. Men etter hvert som ting ble utelukket fra kosten, og ting ble bedre, så har det blitt verre. 

I fjor, var jeg så heldig at jeg fikk være med på Kaker for alle, hvor vi bakte kaker som var allergivennlige for popupcafe. En av disse flotte damene jeg var sammen med, heter Cathrine, og har laget en app som heter RegIT,  som er kjempefin for alle som sliter med allergier, sykdommer og hva som helst som trenger å loggføres. Jeg er litt fan av å støtte de menneskene jeg kjenner, og lastet kjapt ned appen for å prøve den ut. Som mange andre, så var også jeg skeptisk til at det måtte betales for den. Men det er ikke store summen, du bruker nok mer på en kaffe på neste kjøpesentertur enn appen koster i måneden. Og du slipper reklame! Hvor bra er ikke det?

Appen er utrolig enkel å bruke. Du finner kategorier for mat, symptomer, medisiner og mye annet. Og du kan gradere plagene og mengdene, i tillegg til å skrive egne notater om ting. Du kan lage rapporter som enkelt lages i pdf format. Og disse igjen kan du sende på mail til leger/behandlere, laste ned, printe ut, eller gjøre hva du vil med. Jeg skulle virkelig ønske det fantes noe så fancy som smarttelefoner og RegIT den gangen jeg styrte rundt med matdagbøker i alle retninger.

 

For meg som er kronisk syk, i tillegg til å ha en hel haug med intoleranser, så er denne appen helt genial. Jeg kan notere ned alt som trengs å noteres, i tillegg til at jeg får en fin oversikt over de ulike tingene. Så dette er dagens anbefaling fra meg. Gå inn på siden til RegIT, les om appen, last den ned, og prøv den. Jeg tror ikke du vil angre!

Siden jeg ikke vil ta screenshots av mine egne notater, så har jeg fått noen bilder av Cathrine for å bruke i innlegget her.

 

 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar