Riskrem

Etter jeg la ut bilder av riskremen min i dag, så har det ramlet inn masse spørsmål om oppskriften, så her kommer den. Jeg er fan av ting med minst mulig jobb, og jeg gidder ikke å stå og røre i grøten i en time, så derfor bruker jeg poser med hurtiggrøt. Men den smaker helt nydelig allikevel. Når det gjelder rød saus, så kan den lages selv, man kan kjøpe poser man koker, eller rett og slett kjøpe ferdig på kartong. Alt etter som hva man orker og det passer. Vi er en familie som er veldig glad i riskrem, og porsjonen under her holder til 6-7 personer.

 

2 poser Toro hurtiggrøt

 1-1,3 liter rismelk

2 bokser alpro kremfløte

4 ss sukker

2 ss vaniljesukker

 

Ha grøtposene og en liter av rismelka i en kjele.

Kok opp, og rør mens det tykner.

Tykner den for mye, så ha i mer rismelk litt etter litt.

Jeg har aldri brukt like mye melk som står på posene, da blir det suppe.

Avkjøl grøten helt.

Pisk sammen alpro kremfløte, sukker og vaniljesukker.

Ha i den avkjølte grøten, og bland godt.

Hell over i en serveringsbolle, og sett kaldt en times tid før servering.

Serveres med rød saus (bringebær eller jordbær)

 

 

 

Legg inn en kommentar