Scones 2

De her er tusen ganger bedre enn de forrige scones’ene jeg la ut oppskrift på. De er faktisk bedre enn de jeg lagde med gluten den gangen jeg gjorde det. Så de her må prøves. Advarsel: de er avhengighetsdannende.

2 ss margarin
3 dl rismelk
4 dl Toro havrebrødmix
3 dl toro lys melmix
1 ss bakepulver
1/2 ts salt

Smelt margarinet. Ha margarin og rismelk sammen i en bolle. Tilsett havrebrødmiks, bakepulver og salt, og rør godt. Ha i semper og kna den sammen til en fast, men litt seig deig. Del deigen i to og rull de til runde emner. Flat ned emnene til de er rundt 1 cm i tykkelse. Legg de på en stekeplate, og skjær de i fire med et kryss på midten. Stekes midt i ovnen ved 240 grader i 15 minutter. 

Om du velger å gjøre om oppskriften til å bruke vanlig melk, så bruk bare 3 dl havrebrødmiks. Da rismelken er litt tynnere og trenger mer mel for å få samme effekten. 

1 Kommentar

Legg inn en kommentar