
Biscotti er italienske kjeks, som er så sprø at det er helt utrolig. Jeg har aldri vært så glad i de mer nøytrale biscottiene, men disse med sjokolade og pistasj falt jeg veldig for. For hva er vel bedre enn noe med god sjokoladesmak?
50 gram melkefritt margarin
2,5 dl sukker
2 egg (M/L)
1 ts bakepulver
4 ss kakao
5 dl Schär mix B
2 dl hele pistasjnøtter, gjerne saltet
100 gram melkefrie sjokoladedråper
Pisk margarin og sukker luftig.
Ha i ett egg av gangen.
Ha i kakao og bakepulver, og kjør godt inn.
Ha i litt og litt mel. Deigen skal bli tykk og tung, men klissete og ikke for hard.
Bland i sjokoladedråper/hakket sjokolade og hele pistasjnøtter.
Trill deigen til to pølser, og legg de på en bakeplate.
Trykk ned til hver pølse er ca 1,5 cm høy.
Stekes midt i ovnen på 180 grader i 20 minutter.
Ta brettet ut av ovnen, og del strimlene i skiver på 1,5-2 cm
Senk temperaturen til 150 grader.
Sett brettet inn igjen i 10-20 minutter.
Kjeksene skal kjennes tørre ut når de tas ut.
Legg inn en kommentar