Sjokoladebiscotti

Biscotti er italienske kjeks, som er så sprø at det er helt utrolig. Jeg har aldri vært så glad i de mer nøytrale biscottiene, men disse med sjokolade og pistasj falt jeg veldig for. For hva er vel bedre enn noe med god sjokoladesmak?

50 gram melkefritt margarin

2,5 dl sukker

2 egg (M/L)

1 ts bakepulver

4 ss kakao

5 dl Schär mix B

2 dl hele pistasjnøtter, gjerne saltet

100 gram melkefrie sjokoladedråper

 

Pisk margarin og sukker luftig.

Ha i ett egg av gangen.

Ha i kakao og bakepulver, og kjør godt inn.

Ha i litt og litt mel. Deigen skal bli tykk og tung, men klissete og ikke for hard.

Bland i sjokoladedråper/hakket sjokolade og hele pistasjnøtter.

Trill deigen til to pølser, og legg de på en bakeplate.

Trykk ned til hver pølse er ca 1,5 cm høy.

 

Stekes midt i ovnen på 180 grader i 20 minutter.

Ta brettet ut av ovnen, og del strimlene i skiver på 1,5-2 cm

Senk temperaturen til 150 grader.

Sett brettet inn igjen i 10-20 minutter.

Kjeksene skal kjennes tørre ut når de tas ut.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar