Skinkegrateng.

250 gram pasta penne
2 pakker smårettsskinke
1 brokkoli
1 blomkål
4 medium store gulrøtter
3 ss olivenolje
1/2 ss paprikapulver
2 ss margarin
2 ss melmiks
ca 4 dl rismelk
100-150 gram revet pizzaost fra Wilmersburger
strøbrød
Salt
Pepper
Muskat

Skjær brokkoli og blåmål i buketter. Legg de på en bakeplate, hell over olivenolje og strø over paprikapulver. Stekes i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær gulrøttene i skiver og kok de møre. Ha margarin i en kjele og smelt. Ha i melmiks og rør rundt. Hell på rismelken, ha i litt mer om nødvendig. Kok til sausen er passe tykk. Ha i gulrøttene, og kjør sammen med en blender. Ha i osten og la det smelte ned. Smak til med salt, pepper og muskat. Bland alt sammen i en svær kjele, ha over i ildfast form, og dryss strøbrød over i ønsket mengde. Stekes ved 175 grader i 20 minutter.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar