Sloppy Joe ala Norge

Sloppy Joe er en stor matrett i USA, og både unger og voksne virker å elske den. Den er som regel servert inni et rundstykke eller burgerbrød, som en skikkelig klissete burger. Jeg er ikke noe særlig fan av sånt klin, så jeg har heller rundstykke ved siden av. Jeg har og i litt mer grønnsaker, enn den tradisjonelt inneholder. Det er nemlig en veldig kjekk måte å lure i ungene på.
 
1 rød paprika
1 løk
175 gram sjampinjong
2 gulrøtter
4-5 poteter
500 gram kjøttdeig
Ketchup
Urtesalt
Pepper
 
Skjær paprika og sjampinjong i skiver.
Løk finhakkes, og poteter og gulrøtter skjæres i bittesmå terninger.
Stek alt i omganger i en stekepanne, og ha de over en gryte for å holde varmen mens resten stekes.
Stek kjøttdeigen til slutt og ha i.
Hell over ketchup til det dekker godt, smak til med salt og pepper.
Jeg bruker urtesalt da jeg synes det setter en ekstra liten spiss på maten.
Serveres med rundstykker og salat.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar