Slow cooker curry

Det er lite som slår en skikkelig ekte curry når man kommer til vegetarmat. Her i huset, følger vi Meatless monday prinsippet. Egentlig er det at man hver mandag skal ha en kjøttfri dag. Men for vår del, så er det samme hvilken dag i uka det er, så lenge vi har en vegetarisk dag i uka. Vi tyr ofte til forskjellige linsesupper eller indisk dahl. Men en gang i blant, er det godt med en skikkelig vegetarisk gryterett. Og fordelen med å lage den i en slow cooker, er at du kan slenge alt i på morgenen, også er den ferdig og klar når du skal ha middag.

3 dl poteter

2 store gulrøtter

1 stor paprika

1 liten blomkål

1 boks kikerter

1/2 løk

2 ts currypulver

1 ts garam masala krydder

1 ts fersk revet ingefær

1 ts gurkemeie

2,5 dl grønnsaksbuljong

1 box kokosmelk

salt

Skjær grønnsakene i passe strimler eller terninger. Legg de i slow cookeren.

Bland sammen krydder, grønnsaksbuljong og kokosmelk, og hell over.

Sett på slow cookeren, og la den stå i 4 timer på høy varme, eller 8 timer på svak varme.

Bland i kikertene, og smak til med salt. Serveres med ris og ønsket tilbehør.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar