Ikke nå igjen!

14. mars 2021 Ingrid 0

I løpet av den siste uka, har jeg flere ganger kommet over debatter i ulike grupper, og artikler om glutenfri mat. Generelle diskusjoner om maten […]

Granola

28. april 2020 Ingrid 0

Jeg har aldri vært noe fan av müsli, frokostblandinger osv. Og jeg har vel aldri helt skjønt forskjellen på granola og müsli heller skal jeg […]

Safransaus

26. juni 2019 Ingrid 0

Når jeg tenker på å lage sauser fra bunnen, så tenker jeg at det fort blir noe avanserte greier, som er nesten umulig å få […]

No Image

Glutenfrie melmikser

22. februar 2019 Ingrid 0

En av de tingene jeg ser mest spørsmål om rundt i grupper, forumer osv er glutenfrie melmikser. Det var så mye enklere med hvetemel, som […]

10 års jubileum

20. januar 2019 Ingrid 0

Jeg vet ikke om jubileum egentlig er det riktige ordet, men nå i januar, så kan jeg se tilbake på 10 år med gluten og […]

Club sandwich

18. november 2018 Ingrid 0

Det er ikke til å stikke under en stol at det til tider kan være en utfordring å spise ute når man har en del […]

Tykke pannekaker

31. august 2018 Ingrid 2

Dette er en oppskrift som helt i utgangspunktet kom fra Kristin koker. Men med tida har den endret seg litt etter litt, til jeg har […]