
Dette er en oppskrift som helt i utgangspunktet kom fra Kristin koker. Men med tida har den endret seg litt etter litt, til jeg har funnet den sammensetningen som passer meg best. Og de er innmari gode! Ikke er de så vanskelige å lage heller. I hvert fall ikke om man har melmiksen ferdigblandet fra før. Melmiksen finner du igjen i blant annet gulrotmuffinsene mine også.
Melmiks:
1 liter brunt rismel
3 1/4 dl potetmel
2 dl tapiocamel
Pannekakerøre:
300 gram melmiks
50 gram kokosmel
3 ss kokosblomstsukker
1/4 ts xanthangum
1/2 ts bakepulver
4 egg
ca 5 dl soya eller rismelk
50 gram smeltet margarin
Bland det tørre i en bolle.
Ha i alt det våte, og bland godt til en jevn og klumpefri røre.
La røren svelle på benken, og ha evnt i litt mer melk.
Røren skal være ganske tykk, men likevel flyte godt.
Varm litt margarin i en stekepanne, ha i små deler av røre, og stek de gyldne.
Snu de halvveis.
Serveres med syltetøy.
istaden for rismel så brukar eg bokhvete heile som eg mosar i blendaren ) Kjekk sida du har laga her 😀
Hei. Takk for tilbakemeldingen og tipset. Kanskje jeg skulle prøvd bokhvete en gang jeg og. Det høres litt fristende ut 🙂