
Brownies med pistasjnøtter
Brownies er en kake jeg har et ambivalent forhold til. Jeg føler de enten blir for søte eller for tunge, ikke seige nok, eller bare […]
Brownies er en kake jeg har et ambivalent forhold til. Jeg føler de enten blir for søte eller for tunge, ikke seige nok, eller bare […]
… her skal du motstand finne. Det er ti år siden jeg begynte på gluten og melkefri kost. Og det er åtte år siden jeg […]
Dette er en oppskrift som helt i utgangspunktet kom fra Kristin koker. Men med tida har den endret seg litt etter litt, til jeg har […]
Dette blir nok det mest personlige jeg noen gang vil legge ut her, og jeg er litt redd for at det kan bli langt og […]
Biscotti er italienske kjeks, som er så sprø at det er helt utrolig. Jeg har aldri vært så glad i de mer nøytrale biscottiene, men […]
I går ramlet jeg over en artikkel på Facebook fra dere angående dette med allergier og intoleranser. Hvor restauranter går ut og klager over folk […]
Det er ingen stor hemmelighet at vi er veldig glad i vegetarmat her hjemme. Og vi ender ofte opp med indisk vegetarmat, fordi det […]
Et spørsmål som stadig går igjen i ulike grupper på Facebook, er svenskehandel. Hva lønner seg, hva lønner seg ikke. Hvilke produkter har de der, […]
Copyright © 2023 | WordPress Theme by MH Themes