
Denne gryta her fikk jeg inspirasjon fra gjennom vegansnappen som jeg følger inne på Snapchat. Opprinnelig, så var den med hodekål og ymse annet jeg ikke tåler, men det betyr jo ikke at jeg lar meg stoppe. Så jeg stod på kjøkkenet med en bunke økologiske grønnsaker jeg hadde liggende, og eksperimenterte meg fram til denne nydelige gryten her!
4 poteter
2 gulrøtter
1/2-1 blomkål (avhengig av størrelsen)
1 boks bønnemiks
1 boks kokosmelk
1/2 ts hing
1/2 ts pepper
1 1/2 ts paprikapulver
litt salt
Skjær grønnsakene i passende biter, og kok de møre.
Blomkålen avhenger av størrelsen på hodet, derfor 1/2-1 blomkål i oppskriften.
Fres blomkålen myk i en gryte.
Ha i krydderne, fres kjapt, og hell over kokosmelken.
Kok opp, og ha i grønnsakene og bønnene.
La det putre i et par minutter, så bønnene blir varme.
Smak til med salt.
Serveres med ris
Legg inn en kommentar